Getuigenissen... Tevreden klanten over hun ervaringen met Pinakes

Sahar Zohadi

Business Account Manager - CogenPac
Als leverancier van een exclusieve verwarmingsoplossing richten wij ons hoofdzakelijk op de publieke sector. De diensten van Pinakes laten ons toe om op een doeltreffende wijze de energieverantwoordelijken binnen de verschillende overheden te contacteren. De efficiëntie van de databank, die voortdurend wordt bijgewerkt, stelde ons in staat ons klantenbestand gevoelig uit te breiden en verschillende maanden aan commerciële prospectie te winnen. Pinakes helpt ons dagelijks onze samenwerking met de publieke instanties te optimaliseren en onze doelen te bereiken.

Bill Cortvriend

Director of Development - Citizen Lab
Bij Citizenlab willen wij nauwe en directe relaties onderhouden met alle lokale instanties in België en Nederland. Pinakes beheert een nauwkeurige en actuele databank die ons toelaat om snel en efficiënt de juiste contactpersoon in deze organisaties te identificeren. Zo zijn we in staat om het ideale publiek voor onze online marketing op te bouwen. Pinakes biedt een snelle en professionele service aan. Daardoor kunnen we zeer snel productieve besprekingen aangaan met honderden gemeenschappen binnen een paar weken tijd. Onze verzoeken waren vaak dringend en het team van Pinakes heeft ons nooit teleurgesteld. Daarnaast is de database actueel en volledig, kortom, van zeer goede kwaliteit.

Jan Feys

Chef Regio - Het Nieuwsblad
Pinakes is voor de regioredactie van Het Nieuwsblad een grote hulp bij het opzetten en het uitwerken van diverse reeksen en projecten. Vanop de redactie kunnen we snel de contactpersonen vinden van de lokale besturen in alle hoeken van Vlaanderen. Pinakes hebben we gebruikt voor het Gemeenterapport, waarbij de krant een analyse maakte van het bestuur halfweg de legislatuur, en meer recent o.m. voor enkele tests van de dienstverlening van de gemeentebesturen.

Proximus

Telephony, Internet, TV, mobile & smartphone
Pinakes is door de jaren heen een waardevol instrument gebleken in de opzet van gerichte acties in de publieke sector. Proximus vult graag zijn eigen adreslijsten aan met de beschikbare gegevens. Dit gebeurt op vaste basis en meerdere keren per jaar.

Contracteo.be

Bedrijvengids voor besturen
De bedrijvengids Contracteo.be helpt de openbare besturen bij het vinden van bedrijven en organisaties voor hun overheidsopdrachten. Contacteo brengt Belgische bedrijven en organisaties bij elkaar die kunnen inschrijven op overheidsopdrachten en die over betrouwbare referenties beschikken voor deze specifieke opdrachten. Om de openbare besturen te laten kennismaken met onze toepassing en om ze de mogelijkheid te geven onze bedrijvengids te testen, hebben we samengewerkt met Pinakes. Bij elke email-campagne hebben we een significante stijging van het aantal bezoekers vastgesteld. Pinakes biedt een databank aan die volledig is en van hoge kwaliteit. We kunnen Pinakes van harte aanbevelen.

Ann Baerten

Stafmedewerker Events - UCLL
Als hogeschool is het belangrijk om een goede customer relationschip management op te bouwen met onze belangrijke stakeholders. Pinakes is daarom een zeer waardevol instrument voor actuele en up-to-date contactgegevens te verkrijgen om aan gerichte informatieverstrekking te doen. Het sterke aan Pinakes is niet alleen hun goede databank maar ook hun service. Wanneer we bepaalde data niet direct terugvinden in de uitgebreide databank staan de mensen van Pinakes gereed om ons zeer snel te helpen.
http://www.politeia.be/fr-be/home.htm

Mélanie Noiret

Uitgeefster - Politea
Pinakes is een waardevol instrument voor ons. Gemakkelijk te gebruiken, we checken zonder moeite de contactgegevens van een lezer of het postadres van een administratie. Daarnaast heeft het Pinakes team steeds een luisterend oor voor onze wensen, en beantwoorden ze onze vragen met een glimlach. Een winnende combinatie die ons dagelijks werk vergemakkelijkt.

Nadja Desmet

Onderneemster - socialemediaburo.be
Pinakes betekent voor mij het zoeken en vinden van de contactgegevens van mijn doelgroep. Hoe zou ik ze anders kunnen bereiken? De data worden dagelijks geoptimaliseerd en dit helpt om gerichte informatie te kunnen sturen naar de lokale besturen (steden, gemeenten, OCMW's, politiezones...).

Zij maken sinds kort gebruik van onze databank

KplusV
Igemo
VSV
citymesh
Akkanto
Legitech

Zij gebruiken al een tijdje onze databank

Proximus
Belfius
Smart City Institute
Jules Lesmart

Klanten