Getuigenissen... Tevreden klanten over hun ervaringen met Pinakes

Jan Feys

Chef Regio - Het Nieuwsblad
Pinakes is voor de regioredactie van Het Nieuwsblad een grote hulp bij het opzetten en het uitwerken van diverse reeksen en projecten. Vanop de redactie kunnen we snel de contactpersonen vinden van de lokale besturen in alle hoeken van Vlaanderen. Pinakes hebben we gebruikt voor het Gemeenterapport, waarbij de krant een analyse maakte van het bestuur halfweg de legislatuur, en meer recent o.m. voor enkele tests van de dienstverlening van de gemeentebesturen.

Aurore Roelandt

Uitgeefster - Politea
Pinakes is een waardevol instrument voor ons. Gemakkelijk te gebruiken, we checken zonder moeite de contactgegevens van een lezer of het postadres van een administratie. Daarnaast heeft het Pinakes team steeds een luisterend oor voor onze wensen, en beantwoorden ze onze vragen met een glimlach. Een winnende combinatie die ons dagelijks werk vergemakkelijkt.

Nadja Desmet

Onderneemster - socialemediaburo.be
Pinakes betekent voor mij het zoeken en vinden van de contactgegevens van mijn doelgroep. Hoe zou ik ze anders kunnen bereiken? De data worden dagelijks geoptimaliseerd en dit helpt om gerichte informatie te kunnen sturen naar de lokale besturen (steden, gemeenten, OCMW's, politiezones...).

Proximus

Telephony, Internet, TV, mobile & smartphone
Pinakes is door de jaren heen een waardevol instrument gebleken in de opzet van gerichte acties in de publieke sector. Proximus vult graag zijn eigen adreslijsten aan met de beschikbare gegevens. Dit gebeurt op vaste basis en meerdere keren per jaar.

Christel Raddoux

Commerciële dienst Collectiviteiten en Ondernemingen - Ethias
Al vanaf het ontstaan van Pinakes maken medewerkers van onze onderneming gebruik van deze waardevolle databank met gegevens uit de publieke sector in België en Luxemburg, maar ook op Europees niveau. Pinakes laat je toe een brede selectie van data of net heel gerichte informatie op te zoeken, om door middel van eenvoudige filters de gewenste contactgegevens te exporteren en op die manier je eigen gegevens te vervolledigen. Als je dan toch nog vragen hebt, staat het Pinakes-team steeds klaar om je snel en efficiënt verder te helpen. Momenteel zijn wij bezig met het opzetten van uitgebreidere koppelingen tussen de databank van Pinakes en onze CRM-tool. Zo moeten wij voor deze gegevens geen manuele bijwerkingen doen, sparen wij tijd uit en zijn wij steeds zeker dat onze gegevens up-to-date zijn. De Pinakes Nieuwsbrief geeft daarbovenop nog snel een overzicht van de laatste benoemingen en wijzigingen in de publieke sector. Een handig middel als je even niet meer weet wie nu weer onlangs benoemd werd in een bepaalde organisatie.

Ann Baerten

Stafmedewerker Events - UCLL
Als hogeschool is het belangrijk om een goede customer relationschip management op te bouwen met onze belangrijke stakeholders. Pinakes is daarom een zeer waardevol instrument voor actuele en up-to-date contactgegevens te verkrijgen om aan gerichte informatieverstrekking te doen. Het sterke aan Pinakes is niet alleen hun goede databank maar ook hun service. Wanneer we bepaalde data niet direct terugvinden in de uitgebreide databank staan de mensen van Pinakes gereed om ons zeer snel te helpen.

Klanten van Pinakes

Hieronder vind je een greep uit de bedrijven en organisaties die hun vertrouwen stellen in Pinakes: uitgeverijen, communicatiebureaus en middenstandsorganisaties, naast vele NGO’s en overheidsbedrijven, maar ook zuivere privé-ondernemingen die met de overheid wensen te communiceren. Kortom: alle ondernemingen voor wie de overheid een belangrijke doelgroep is, vinden hun weg naar Pinakes!

Proximus
Koning Boudewijnstichting
Belfius
VDAB
Cipal
Selor
ING
Deloitte
Belga
VVSG
Roularta
SAS
Ethias
De Persgroep
Eandis
Politeia
Antwerp Management School
Fédération Wallonie-Bruxelles
De Lijn
Wolters Kluwer
Die Keure
RealDolmen
UC Leuven-Limburg
FOD/SPF Economie