Voor wie is Pinakes?

Pinakes is onmisbaar voor ondernemingen die de overheid als doelgroep of als één van hun doelgroepen hebben. Pinakes laat je toe om doelgericht met de overheid te communiceren.

Een voorbeeld: stel - jouw onderneming is actief in de energiesector. Met Pinakes kan je de milieuambtenaren of duurzaamheidsambtenaren in de gemeenten, de contactpersonen verantwoordelijk voor energie, alle schepenen bevoegd voor energie en uiteraard de financieel beheerders selecteren. Je krijgt op excel hun naam, postadres, telefoonnummer en e-adres. Ook combinaties zijn mogelijk; we koppelen organisaties aan functies en verantwoordelijkheden, waardoor grote en/of fijnmazige selecties mogelijk zijn van de doelgroepen die je wenst te bereiken.

Heb je trouwens al eens stilgestaan bij de overheid als afzetmarkt voor jouw product of dienst? De overheid is een betrouwbare klant, die almaar efficiënter werkt. Die efficiëntie vertaalt de overheid in meer overheidsopdrachten voor de privé-sector. Geef de overheid een plaats in jouw marketing. Pinakes helpt je een duurzame relatie met de overheid uit te bouwen. Pinakes laat je toe om doelgericht met de overheid te communiceren.

Hoe worden contactgegevens in Pinakes up to date gehouden?

Je hebt altijd onmiddellijk toegang tot de meest actuele contactgegevens omdat de dataredacteurs van Pinakes de databank dagelijks actualiseren aan de hand van verschillende bronnen: regelmatige en grondige updates, talrijke mediabronnen, officiële publicaties, postretours van klanten en partners en spontane updates van overheden.

Kan je een advertentie plaatsen in de Nieuwsbrief van Pinakes ?

De Nieuwsbrief van Pinakes verschijnt tweewekelijks en geeft een overzicht van de interessanste en belangrijkste personeelswijzigingen binnen de overheid. Je bereikt met deze Nieuwsbrief onze 51 000 e-abonnees (openbare besturen, socio-culturele sector en middenveld) en 7.000 unieke websitebezoekers per maand.

Het is mogelijk jouw reclameboodschap als een van de nieuwsitems in de Nieuwsbrief te plaatsen. Je betaalt een forfaitair bedrag per nieuwsbrief. 

Klik hier voor meer informatie

Wanneer kan je de rechtstreekse e-mailadressen gebruiken?

Met de optie "direct e-mail" van Pinakes kan je de rechtstreekse, professionele e-mailadressen van jouw contactpersonen downloaden. Pinakes wijst je op de wet van 11 maart 2003 betreffende bepaalde juridische aspecten van de diensten van de informatiemaatschappij: je verbindt je ertoe geen gebruik te maken van elektronische post voor reclame zonder de voorgaande, vrije, specifieke en geïnformeerde toestemming van de geadresseerde (artikel 14 § 1). In iedere elektronische mailing moet je bovendien een opt-out clausule voorzien waarbij iedere ontvanger zich kosteloos kan laten schrappen van jouw verzendlijsten.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten!

Je bent je wachtwoord vergeten? Contacteer ons dan via info [at] pinakes.be en we bezorgen je een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Ik zie het veld "verantwoordelijkheid" niet op de Exportpagina

Je ziet het veld "verantwoordelijkheid" niet op de Exportpagina van de applicatie? Dit komt omdat je geen toegang hebt tot de optie Data & Marketing. Deze optie geeft je onder andere toegang tot extra gegevens zoals de KBO-nummers van organisaties of verantwoordelijkheden van personen. De optie Data & Marketing is betalend (20% extra). Indien je toegang wenst tot deze optie, contacteer ons via info [at] pinakes.be.

Wat doe ik met post- en e-mailretours?

Niets verandert sneller dan contactgegevens. Ons redactioneel team spant zich elke dag in om de databank zo actueel mogelijk te houden. Mocht je post- en/of e-mailretours ontvangen, aarzel dan niet om ze ons te bezorgen via info [at] pinakes.be. Na verificatie doen wij dan de nodige aanpassingen in de databank. De geactualiseerde gegevens zijn dan beschikbaar bij je volgende raadplegingen en exports van de databank.

Ik heb een fout opgemerkt bij de gegevens van een contactpersoon.

Je merkte een fout op? Bv. een mandataris die van functie is veranderd? Stuur ons de volgens jou correcte gegevens door naar info [at] pinakes.be, na verificatie doen we dan de nodige aanpassingen in de databank. 

Welke prijsformule is voor mij de meest interessante?

Je twijfelt tussen de Consult-, Selectie op maat- of  de Exportformule? Pinakes is meer dan alleen een databank. We adviseren je graag over een optimaal gebruik van de databank, in functie van jouw communicatieplan naar de overheden. Contacteer ons via offer [at] pinakes.be en we bekijken samen de mogelijkheden.

Pinakes CRM start niet op?

De kans is groot dat je Pinakes CRM probeert te openen met de browser Internet Explorer. Deze browser ondersteunt onze applicatie niet. Probeer Pinakes CRM te openen met andere browsers zoals Google Chrome, Firefox of Edge. Mocht dit geen soelaas brengen, contacteer ons via info [at] pinakes.be of 02/2138500.