Adres

Keizerslaan 34
1000 Brussel

BTW BE 0473.692.867
BE57 0682 3415 8835

+32 (0)2 213 85 00
+32 (0)2 213 85 05

info@pinakes.be


Het Pinakes team​
Marnix Smets 

Manager
Stuur Marnix een mail

Ruth Kerkdijk

Administratie- en communicatieverantwoordelijke
Stuur Ruth een mail

Florence Delbar

Dataverantwoordelijke 
Stuur Florence een mail

Elize Van Opstal

Dataredacteur
Stuur Elize een mail

Meest gestelde vragen

Hier vind je een overzicht van onze meest gestelde vragen. Mocht je het antwoord op jouw vraag niet terugvinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Misschien is de overheid al onderdeel van je communicatieplan, of heb je nog nooit stilgestaan bij de overheid als afzetmarkt voor jouw product of dienst. De overheid is een betrouwbare klant, die almaar efficiënter werkt. Die efficiëntie vertaalt zich in meer overheidsopdrachten en daardoor meer kansen voor de privésector. Pinakes is een onmisbare tool voor bedrijven die hun contact met de overheid willen versterken of opstarten.  

Een voorbeeld: stel – jouw onderneming is actief in de energiesector en je wil de overheid informeren over een nieuw aanbod. Met Pinakes kan je de ambtenaren verantwoordelijk voor milieu en duurzaamheid in de gemeenten, de contactpersonen verantwoordelijk voor energie en alle schepenen bevoegd voor energie selecteren én gemakkelijk exporteren. Je krijgt standaard een Excellijst met hun naam, postadres, telefoonnummer en e-mailadres, maar ook hier heb je keuze om verschillende gegevens te selecteren.

Er zijn veel mogelijkheden tot finetunen bij het maken van exports in onze databank, hierdoor kun je gemakkelijk grote tot zeer fijnmazige selecties maken om je doelgroep te bereiken.  

Twijfel je over de prijsformule die het beste aansluit bij jouw communicatienoden? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor persoonlijk advies!
We helpen je graag verder bij het vinden van de beste oplossing voor jouw organisatie.  

Iedereen met een Pinakes-abonnement heeft direct toegang tot de meest actuele contactgegevens. Onze dataredacteurs werken elke dag hard om de databank zo actueel mogelijk te houden. Wil je meer informatie over hoe we onze data up-to-date houden? Lees hier verder.​​

Als je een Pinakes export abonnement hebt heb je de keus om de optie ‘direct e-mail’ toe te voegen. Voor een meerprijs van 20% krijg je toegang tot de rechtstreekse professionele e-mailadressen van jouw contactpersonen.

Ben je een fout tegengekomen in de databank? Stuur een bericht naar info@pinakes.be, na verificatie doen we de nodige aanpassingen in de databank.

Bijna niets verandert zo snel als contactgegevens. Ons redactioneel team volgt alle veranderingen op de voet, maar soms kruipt er toch een foutje in onze data. Mocht je een post- of e-mailretours ontvangen, aarzel dan niet om ze aan ons te bezorgen via info@pinakes.be. Na verificatie doen onze dataredacteurs de nodige aanpassingen in de databank. De geactualiseerde gegevens zijn beschikbaar bij de volgende raadpleging en exports van de databank.  

Bij Pinakes versturen we elke twee weken een nieuwsbrief, deze geeft onder andere een overzicht van de interessantste benoemingen en personeelswijzigingen binnen de overheid. Deze verzenden we naar zo’n 51 000 contacten uit onder andere de openbare besturen, socio-culturele sector en het middenveld. Wil je deze contacten bereiken? Dan is het mogelijk om jouw reclameboodschap in onze nieuwsbrief te laten plaatsen. Je betaalt een forfaitair bedrag per nieuwsbrief.

Voor meer informatie contacteer ons via info@pinakes.be.

Stuur een mailtje naar info@pinakes.be en we bezorgen je zo snel mogelijk een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan aanmaken.  

 Om het veld verantwoordelijkheid te kunnen downloaden heb je toegang nodig tot de optie “data & marketing”, deze kan je gemakkelijk toevoegen aan je exportabonnement door ons een mailtje te sturen. Voor een meerprijs van 20% krijg je toegang tot extra gegevens zoals bijvoorbeeld KBO-nummers van organisaties of de verantwoordelijkheden van contactpersonen.

 Contacteer Pinakes

Toch niet gevonden wat je zoekt? Of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Gebruik dan onderstaand formulier om ons te contacteren. 

Geef ons iets meer inzicht bijvoorbeeld de doelgroepen of de frequentie van de communicatie