Zoek je adressen van de overheid voor eenmalige mailings of periodieke bedrijfscommunicatie?
Pinakes beschikt over de contactgegevens van 134 000 politici, ambtenaren en leidinggevenden in meer dan
26 500 overheidsdiensten en organisaties in België, Luxemburg en de Europese instellingen.
 
Maak kennis met Pinakes en bekijk de filmpjes hieronder : 

Hoe werkt Pinakes? Wat is Pinakes? Wat doet Pinakes?

Contactpersonen

In onze databank vind je alle beslissingsnemers en contactpersonen met hun functies en specifieke verantwoordelijkheden. 
Bekijk hier het overzicht.

Organisaties

Pinakes heeft meer dan 26 500 organisaties opgenomen in haar databank. 
Je vindt hier een beknopt overzicht.

Rubrieken

Om de contactpersonen en hun organisatie gemakkelijk te vinden, hebben we onze databank opgedeeld in rubrieken. Bekijk hier welke rubrieken voor u nuttig zullen zijn.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle belangrijke benoemingen en wijzigingen met onze tweewekelijkse Nieuwsbrief.

Voor wie is Pinakes?

Voor bedrijven die werken met de overheid, de overheden zelf en organisaties die communiceren met de overheid stelt Pinakes de contactgegevens van beslissingsnemers bij de overheid beschikbaar. Deze ondernemingen hebben nood aan correcte, complete en up-to-date contactinformatie.

Welke voordelen biedt Pinakes?

Niets verandert zo snel als contactgegevens. Het is een markt die voortdurend wijzigt. Met Pinakes vind je op elk moment de juiste contactpersoon op de juiste plaats en kan je communiceren naar gerichte doelgroepen binnen de overheid, het middenveld en de socio-culturele sector.

Meest gevraagde overheidscontactdata

pinakes export
pinakes export

Export

RUBRIEK : Federale, regionale en provinciale overheden
OPTIE : Direct E-mail
pinakes consult
pinakes consult

Consult

RUBRIEK : Lokale overheden
 
 
pinakes select
pinakes select

Select

SELECTIE : Contactpersonen verantwoordelijke voor technische dienst met direct email

Wat voorziet Pinakes?

Pinakes is veel meer dan een overheidsdatabank of een adressenboek. Het is een platform om jouw communicatie met contactpersonen in de overheid te organiseren.

 

  • Verschillende prijsmogelijkheden
  • Koppelingsmogelijkheden met andere systemen
  • Standaardrapporten en rapportering op maat
  • Automatisch geactualiseerde gegevens
  • Info sessies
  • Nieuwsbrief
  • Verrijkingsmogelijkheid met eigen data
  • Uitgebreide download- en exportmogelijkheden
  • Opleidingen

 

Getuigenissen... Tevreden klanten over hun ervaringen met Pinakes

Sahar Zohadi

Business Account Manager - CogenPac
Als leverancier van een exclusieve verwarmingsoplossing richten wij ons hoofdzakelijk op de publieke sector. De diensten van Pinakes laten ons toe om op een doeltreffende wijze de energieverantwoordelijken binnen de verschillende overheden te contacteren. De efficiëntie van de databank, die voortdurend wordt bijgewerkt, stelde ons in staat ons klantenbestand gevoelig uit te breiden en verschillende maanden aan commerciële prospectie te winnen. Pinakes helpt ons dagelijks onze samenwerking met de publieke instanties te optimaliseren en onze doelen te bereiken.

Bill Cortvriend

Director of Development - Citizen Lab
Bij Citizenlab willen wij nauwe en directe relaties onderhouden met alle lokale instanties in België en Nederland. Pinakes beheert een nauwkeurige en actuele databank die ons toelaat om snel en efficiënt de juiste contactpersoon in deze organisaties te identificeren. Zo zijn we in staat om het ideale publiek voor onze online marketing op te bouwen. Pinakes biedt een snelle en professionele service aan. Daardoor kunnen we zeer snel productieve besprekingen aangaan met honderden gemeenschappen binnen een paar weken tijd. Onze verzoeken waren vaak dringend en het team van Pinakes heeft ons nooit teleurgesteld. Daarnaast is de database actueel en volledig, kortom, van zeer goede kwaliteit.

Jan Feys

Chef Regio - Het Nieuwsblad
Pinakes is voor de regioredactie van Het Nieuwsblad een grote hulp bij het opzetten en het uitwerken van diverse reeksen en projecten. Vanop de redactie kunnen we snel de contactpersonen vinden van de lokale besturen in alle hoeken van Vlaanderen. Pinakes hebben we gebruikt voor het Gemeenterapport, waarbij de krant een analyse maakte van het bestuur halfweg de legislatuur, en meer recent o.m. voor enkele tests van de dienstverlening van de gemeentebesturen.

Proximus

Telephony, Internet, TV, mobile & smartphone
Pinakes is door de jaren heen een waardevol instrument gebleken in de opzet van gerichte acties in de publieke sector. Proximus vult graag zijn eigen adreslijsten aan met de beschikbare gegevens. Dit gebeurt op vaste basis en meerdere keren per jaar.