Persoonlijk advies

Graag een deskundige gids in het overheidslabyrint? Op zoek naar advies over welke overheidsorganisatie of contactpersoon je het best benadert voor jouw project? Niet zeker welke prijsformule past bij jouw noden? Pinakes-manager Marnix helpt je graag verder.

Marnix Smets

Graag iemand die meedenkt over de geschikte overheidsdoelgroepen voor je communicatieprojecten? Pinakes-manager Marnix is de perfecte gesprekspartner.

"Als manager heb ik Pinakes zien evolueren van een databank die gegevens verzamelt en aanlevert naar een adviespartner die organisaties begeleidt in zowel het selecteren van de juiste contactgegevens als het meedenken over welke doelgroepen geschikt zijn voor specifieke communicatieprojecten. De expertise die ik gedurende elf jaar opbouwde, bied ik graag aan aan alle ondernemingen en organisaties die me contacteren.

Dat is mogelijk dankzij de ondersteuning van het redactioneel team. Samen houden we de vinger aan de pols, want zowel contactgegevens als de overheidsstructuren zelf veranderen voortdurend. Door de databank voortdurend te actualiseren en in contact te komen met honderden organisaties, instellingen en ondernemingen behouden we een goed overzicht over wat er beweegt in de publieke sector."

Contacteer Marnix via mail: marnix.smets@pinakes.be,

of bel Marnix via 02 213 85 04